Antena Meniu Search
x

O bătrânică de 80 de ani din Vaslui a dispărut de acasă, într-un capot albastru. Familia o caută cot la cot cu Poliţia

O femeie în vârstă de 80 de ani, din comuna Muntenii de Sus, este căutată de poliţişti, ea fiind dată dispărută de membrii familiei după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 13:02

bătrânică dispărută
O bătrânică de 80 de ani din Vaslui a dispărut de acasă, într-un capot albastru. Familia o caută cot la cot cu Poliţia - IPJ

"Poliţiştii Postului de Poliţie Muntenii de Sus, din cadrul Poliţiei Municipiului Vaslui, au fost sesizaţi, prin plângere, despre faptul că o femeie din satul Satul Nou, comuna Muntenii de Sus, în vârstă de 80 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoana dispărută este cunoscută cu afecţiuni psihice, iar ultima oară a fost văzută pe data de 20 noiembrie, în jurul orei 16.00, la locuinţa sa. Femeia are 1.50 metri înălţime, constituţie slabă, păr cărunt şi ochi căprui. La momentul plecării, aceasta purta un capot de culoare albastră, pantaloni negri şi cizme de culoare albastră", au transmis, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute, relatează Agerpres. Cetăţenii care pot oferi informaţii sunt sfătuiţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O bătrânică de 80 de ani din Vaslui a dispărut de acasă, într-un capot albastru. Familia o caută cot la cot cu Poliţia