Antena Meniu Search
x

Video O carte pentru copii îi învaţă pe cei mici că "părinţii sunt proşti", iar profesorii trebuie păcăliţi. Revoltă împotriva "îndemnurilor" controversate

Pe reţelele sociale circulă de câteva zile fotografii cu mai multe cărţi dedicate copiilor care stârnesc îngrijorare, dar şi revoltă. Sunt pline de expresii şi îndemnuri ... total nepotrivite. "Părinţii sunt destul de proşti", este doar unul dintre exemple. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 18.08.2022, 13:26

Vezi și

"Profu' crede că învăţ - un caiet plin de idei ca să supravieţuieşti anului şcolar". Aşa se numeşte cartea care stârneşte valuri de revoltă pe reţelele de socializare. Autorul ne dă şi câteva indicaţii, spune pentru cine este această carte: "Pentru toţi elevii care se plictisesc în clasă, pentru aceia care se joacă pe ascuns pe telefonul mobil în timpul orelor şi pentru cei nu foarte studioşi, care se uită la tablă fără să înţeleagă nimic"

Carte pentru copii cu "îndemnuri" controversate

Iată şi câteva exemple din cartea controversată: "Exersează-ţi abilităţile de pupat în fund", "Răzbună-te pentru acea dată când nu ai luat notă de trecere" sau "Fă troc cu profii şi păcăleşte-i. Cu care dintre ei ai făcut cea mai bună afacere?". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O carte pentru copii îi învaţă pe cei mici că "părinţii sunt proşti", iar profesorii trebuie păcăliţi. Revoltă împotriva "îndemnurilor" controversate