Antena Meniu Search
x

Un bărbat care-şi ducea soţia însărcinată la control a fost înjunghiat în stradă de un şofer supărat că victima sa nu parcase regulamentar

O ceartă în traficul din Bucureşti s-a încheiat violent. Un bărbat care îşi ducea soţia însărcinată la medic a fost înjunghiat de un şofer nervos.

Vezi și

O ceartă în traficul din Bucureşti s-a încheiat violent. Un bărbat care îşi ducea soţia însărcinată la medic a fost înjunghiat de un şofer nervos, căruia nu i-a plăcut cum a parcat. Scandalul a avut loc şi sub privirile copilului său. Atacatorul a fost prins după câteva ore. Este acum reţinut pentru tentativă de omor. 

În câteva secunde, o ceartă între doi şoferi s-a terminat cu un atac violent. Unul dintre bărbaţi era furios pentru că celălalt nu parcase bine şi deranja traficul. Au ieşit din maşini şi au început să se lovească. Cel care a atras atenţia asupra parcării, a scos la un moment dat din haină un cuţit. 

Bărbatul s-a prăbuşit pe asfalt, plin de sânge, chiar în faţa soţiei sale, care îşi ţinea copilul în braţe. Însărcinată, femeia şi soţul ei opriseră în faţa dispensarului ca să ia o adeverinţă. De la fereastra unui cabinet medical, un doctor a văzut totul şi a ieşit în stradă să ajute. 

Atacatorul fugise fără să se uite în urmă. Bărbatul pe care-l înjunghiase era în stare gravă. Acelaşi medic, ajutat de o colegă, a liniştit-o pe soţia însărcinată şi a stat lângă copilul care asistase la atacul violent.

După un apel la 112, mai multe echipaje de poliţie au pornit pe urma fugarului. A fost prins şi reţinut. Iar victima lui operată imediat la un spital din Capitală. 

Din păcate, asemenea conflicte sunt tot mai frecvente în trafic. Potrivit unui sondaj, opt din zece şoferi recunosc că au parcat cel puţin o dată neregulamentar. Iar 4 din 10 au intrat chiar în conflicte pentrul locul de parcare. Bucureştiul are aproape 2 milioane de maşini şi 300 de mii de locuri de parcare. Asta înseamnă că, zillnic, peste un milion de autoturisme sunt parcate la voia întâmplării pe străzi, trotuare şi chiar pe spaţii verzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Un bărbat care-şi ducea soţia însărcinată la control a fost înjunghiat în stradă de un şofer supărat că victima sa nu parcase regulamentar