Antena Meniu Search
x

Medicii s-au îngrozit când au văzut-o pe Lavinia, tânăra din Argeş ucisă de soţul ei în faţa băieţelului lor de 3 ani

O nouă crimă înfiorătoare şochează România! Un bărbat din Argeş şi-a înjunghiat soţia, iar apoi a incendiat-o în faţa copilului lor.

Vezi și

O nouă crimă înfiorătoare şochează România! Un bărbat din Argeş şi-a înjunghiat soţia, iar apoi a incendiat-o în faţa copilului lor. Nu s-a oprit însă aici. Şi-a luat băieţelul de trei ani, iar în timp ce fugea cu maşina a mărturisit crima în direct, pe Facebook. Fără regrete. 

"Am făcut o crimă! Din dragoste! Am luat-o razna, că am iubit prea mult!" Sunt mărturii şocante, transmise în direct pe Facebook. Din maşină, cu copilul de trei ani alături, Doru Stoianof anunţă că tocmai şi-a ucis soţia: "Ce am făcut acum, mânca-ţi-aş... Care mă auziţi, n-o să regret toată viaţa mea!"

Pe urmele bărbatului porneşte de îndată o armată de forţe de ordine. În timp ce, la spital, se declară decesul soţiei sale. Medicii sunt îngroziţi: "Prezenta multiple plăgi înjunghiate şi supafaţă corporală, apropo de arsuri, este undeva la 50 la sută."

Lavinia Stoianof avea doar 27 de ani. Soţul ei a înjunghiat-o de mai multe ori şi a incendiat-o, pentru că voia să se despartă de el, din cauza bătăilor. Totul, în faţa fiului lor de trei ani, care a şi dat alarma. Şi-a anunţat bunica, la telefon, că mama lui e moartă. 

Doru Stoianof se întorsese de curând din Franţa. Poliţiştii l-au prins la o oră după crimă, în locuinţa unei rude, căreia voia să-i lase copilul în grijă.

Şi-a ucis soţia chiar în ziua în care femeia voia să reclame abuzurile la Poliţie. Riscă să stea 25 de ani în spatele gratiilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Medicii s-au îngrozit când au văzut-o pe Lavinia, tânăra din Argeş ucisă de soţul ei în faţa băieţelului lor de 3 ani