Antena Meniu Search
x

O clipă de neatenţie putea fi fatală. Momentul în care o şoferiţă intră pe contrasens şi izbeşte o maşină care circula regulamentar, în Buzău

O clipă de neatenție putea să se transforme într-o tragedie, pe drumul naţional 10, în localitatea Verneşti, judeţul Buzău.

de Redactia Observator

la 25.04.2024, 08:08

Vezi și

O șoferiță de 25 de ani a pătruns cu viteză pe contrasens, şi a izbit o maşină care circula regulamentar, întreaga scenă fiind surprinsă de o cameră de supraveghere. 

Impactula fost atât de puternic încât autoturismul lovit a rămas fără o roată din spate, iar apoi s-a rotit pe mijlocul străzii. La faţa locului, au ajuns echipajele de salvare care au transportat şoferul rănit, de 55 de ani, la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița vinovată de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O clipă de neatenţie putea fi fatală. Momentul în care o şoferiţă intră pe contrasens şi izbeşte o maşină care circula regulamentar, în Buzău