Antena Meniu Search
x

O copilă de 7 ani din Vaslui, în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină. Bunica fetei a suferit un şoc

O fetiţă de şapte ani din Vaslui se află în stare gravă, după ce a fost lovită de o maşină. Fata se afla pe o trotinetă electrică, când a avut loc accidentul rutier pe DN 24.
 

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 16:59

O copilă de 7 ani din Vaslui, în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină. Bunica fetei a suferit un şoc - Shutterstock

Copila a fost intubată şi a fost preluată de un elicopter SMURD. Bunica fetei a suferit un şoc când a văzut ce s-a întâmplat. 

”Echipajul ambulanţei SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) intervine în localitatea Soleşti la un accident rutier, o fetiţă în vârstă de 7 ani fiind găsită în stare foarte gravă” a transmis ISU Vaslui.

Bunica a suferit un atac de panică

Din primele informaţii, fetiţa se afla pe o trotinetă electrică şi a fost lovită de un autoturism, pe DN24. ”Victima este inconştientă, iar din primele informaţii, a fost diagnosticată cu fractură de craniu”, a mai precizat ISU Vaslui.

Pompierii au precizat că a fost solicitat elicopterul SMURD, care a aterizat la locul accidentului şi a preluat victima. Fata va fi transportată la Iaşi. Bunica fetiţei, care a făcut atac de panică, este îngrijită de medici la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O copilă de 7 ani din Vaslui, în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină. Bunica fetei a suferit un şoc