Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O copilă de doi ani din Suceava a căzut din maşina aflată în mers. Fetiţa se afla pe scaunul din dreapta, iar la volan era mama sa

Incident grav într-un sens giratoriu din Rădăuţi, Suceava. O copilă de doi ani, aflată pe scaunul din dreapta al maşinii, a căzut într-un sens giratoriu pe partea carosabilă, după ce portiera s-a deschis. La volan se afla chiar mama fetiţei, în vârstă de 29 de ani.

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 13:07

În urma impactului, fetiţa a suferit leziuni şi a fost transportată cu autoturismul chiar de către mama sa la Spitalul Clinic de Urgență Suceava. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru "vătămare corporală din culpă".

Ce spun poliţiştii

Accident rutier mai puțin obișnuit, miercuri dimineață, pe Calea Bucovinei, din municipiul Rădăuți. O femeie de 29 ani, din oraș Cajvana, conducea autoturismul marca Mercedes-Benz, având ca pasageră pe locul din dreapta față pe fiica sa, în vârstă de doar 2 ani.

Vezi și

La un moment dat, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Bucovinei – Gen. Iacob Zadik – 22 Decembrie, portiera dreapta față a autoturismului s-a deschis și micuța a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, aceasta a suferit leziuni, motiv pentru care a fost transportată cu autoturismul de către mama sa la Spitalul Clinic de Urgență Suceava. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit în acest caz dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "vătămare corporală din culpă".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O copilă de doi ani din Suceava a căzut din maşina aflată în mers. Fetiţa se afla pe scaunul din dreapta, iar la volan era mama sa