Antena Meniu Search
x

Video O elevă de 13 ani din Cluj-Napoca ar fi încercat să se sinucidă. Fata s-a aruncat de la etajul 3 al Colegiului Național "George Coșbuc"

Scene dramatice, în această dimineață, la Colegiul Național "George Coșbuc" din municipiul Cluj-Napoca, acolo unde o fată 13 ani ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul 3 al clădirii. Eleva de clasa a 8-a nu era singură în clasă și, potrivit unor surse, ar fi căzut pe o copertină, impactul fiind astfel atenuat. Copila a fost transportată la spital. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 12:24

Vezi și

Alarma la 112 a fost dată în jurul orei 10.05. Polițiștii au fost sesizați atunci că la Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii. Ajunși la fața locului, agenții au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, găsită în proximitatea clădirii după ce s-ar fi aruncat de la etaj.

"La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.05, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la Colegiul Național „George Coșbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii. Din primele date, polițiștii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații de specialitate", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Fata s-ar fi certat înainte cu mama ei

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Potrivit unor surse, fata s-ar fi certat cu mama ei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alex Prunean -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O elevă de 13 ani din Cluj-Napoca ar fi încercat să se sinucidă. Fata s-a aruncat de la etajul 3 al Colegiului Național "George Coșbuc"