Antena Meniu Search
x

O elevă de 17 ani a căzut în gol de la 5 metri, după ce a vrut să coboare pe o sfoară din şireturi pe geamul internatului, în Neamţ

O elevă de 17 ani din Neamţ a ajuns la spital, după ce s-a prăbuşit de al etajul al doilea al unui internat. Fata încercase să coboare în miez de noapte pe o sfoară improvizată din şireturi, s-a dezechilibrat, apoi a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri. 

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 13:23

Vezi și

Totul s-a întâmplat în noapte de 24 ianuarie, în jurul orei 01:15, când polițiștii din Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de la înălțime. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, minora în cauză se afla cazată la internatul unei unități de învățământ din municipiul Roman. În jurul orei 01:10, folosindu-se de legături improvizate din şireturi, aceasta ar fi încercat să coboare de la etajul doi al internatului, dezechilibrându-se și căzând în zăpadă. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Tânăra ar fi consumat înainte de escapadă şi alcool

Fata ar fi consumat înainte şi alcool. A fost dusă la spitalul din Roman, primă data, fiind diagnosticată cu politraumatism prin cădere de la înălțimea de aproximativ 5 metri, apoi transferata la Spitalul din Iași.

Întâmplarea vine la doar câteva zile după ce o fată de 17 ani din Sibiu a încercat să coboare pe geamul internatului cu o prietenă pe o sfoară improvizată din cearşafuri, apoi a căzut şi şi-a luxat piciorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O elevă de 17 ani a căzut în gol de la 5 metri, după ce a vrut să coboare pe o sfoară din şireturi pe geamul internatului, în Neamţ