Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O englezoaică, cucerită de gustul unei legume românești. A primit semințe dintr-un soi renumit: "Nici cele din Italia nu sunt așa"

O tânără englezoaică a fost de-a dreptul fermecată de gustul unei celebre legume românești. Cucerită de gust, a postat un clip pe TikTok la care românii nu au ezitat să răspundă.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 17:20

O englezoaică, cucerită de gustul unei legume românești. A primit semințe dintr-un soi renumit
O englezoaică, cucerită de gustul unei legume românești. A primit semințe dintr-un soi renumit - TikTok / astridcioata

Astrid e fermecata de gustul tomatelor românești.

"Roșiile românești sunt cele mai bune din lume. Nici cele din Italia nu sunt atât de zemoase și de dulci", a spus tânăra în clipul postat pe TikTok.

Englezoaica, cucerită de gustul roșiilor românești

Articolul continuă după reclamă

Astrid a primit de la o româncă în urma cu ceva timp semințe din soiul "Inima boului", le-a plantat, iar acum are gradina plină de patlagele românești.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Trebuie sa vă arăt aceasta roșie românească. O, Doamne, este atât de zemoasă și de dulce. România are cele mai bune rosii", le-a spus englezoaica urmăritorilor ei, într-un filmuleț care a strâns peste 7.000 de aprecieri.

"Într-adevăr, roșiile noastre sunt cele mai bune. Mănâncă cu ceapă, branza și castravete", i-a transmis o româncă printr-un comentariu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O englezoaică, cucerită de gustul unei legume românești. A primit semințe dintr-un soi renumit: "Nici cele din Italia nu sunt așa"