Antena Meniu Search
x

Galerie foto O familie cu doi copii a sfârşit pe Drumul Morţii E 85, în Suceava. Costel, Ancuţa şi cei mici se întorceau acasă după o vacanţă la mare

Sfârşit tragic, în această dimineaţă, pentru o familie cu doi copii, pe E85, supranumit Drumul Morţii. Părinţii şi cei mici se întorceau acasă, după o vacanţă petrecută pe litoral. Maşina lor s-a stricat, aşa că s-au urcat cu toţii într-un alt autoturism care tracta pe o platformă şi autovehiculul lor. Niciunul nu a avut însă nicio şansă, după ce o autocisternă i-a lovit în plin, în zona localităţii sucevene Cumpărătura. În urma impactului devastator, doi copii și trei adulți au murit pe loc. Doar şoferul vehiculului greu a scăpat cu viaţă, fiind tranportat cu ambulanţa la spital.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 13:10

Soţii Costel și Ancuța Lăzăreanu, împreună cu cei doi copii minori ai lor, sunt patru dintre cele cinci persoane care şi-au găsit sfârşitul azi dimineaţă, pe un drum din Suceava.

O familie a sfârşit într-un accident cumplit pe Drumul Morţii E85, la Cumpărătura

Familia Lăzăreanu se întorcea acasă, la Volovăţ, după o vacanţă petrecută pe litoral. Însă, pe drumul de întoarcere spre casă, autoturismul marca VW Touran cu care circulau, s-a defectat, astfel că cei doi soţi au apelat la un bărbat din județul Buzău pentru a-i duce acasă.

Vezi și

Cei patru membri ai familiei au urcat în mașina de teren a bărbatului, VW-ul Touran fiind urcat pe platformă. În zona localităţii Cumpărătura din judeţul Suceva, însă, o cisternă i-a lovit în plin. În timpul mersului, unul dintre pneuri ar fi explodat, moment în care vehiculu greu s-a răsturnat și a spulberat mașina de teren care tracta platforma. Familia din Volovăț și bărbatul din Buzău nu au  avut nicio șansă. La fața locului au mers pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Din păcate, toate cele cinci persoane din mașină au fost declarate decedate.

Pe acelaşi subiect

"Am identificat şase victime. Una care provenea din autocisternă. Aceasta esta conştientă şi cooperantă şi  afost transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare. Din nefericire, în autoturism erau cinci persoane, toate încarcerate şi în stare de inconştienţă. Patru dintre ele aveau leziuni incompatibile cu viaţa, iar pentru una s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără rezultat. Astfel, au rezultat cinci victime decedate, dintre care trei adulţi şi doi minori", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava. Şoferul vehiculului de mare tonaj, un tânăr în vârstă de 39 de ani, a ajuns şi el la spital, dar cu răni uşoare.

Şoferul autocisternei ar fi adormit la volan

Ancuța Lăzăreanu lucra la o farmacie veterinară din Volovăț, iar soțul ei la stația radio din Rădăuți. Trupurile neînsuflețite au fost preluate de echipajele de la pompe funebre și urmează să se facă autopsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească circumstanţele care au dus la producerea acestei tragedii. "În jurul orei 6.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, Biroul rutier, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN2, în afara localităţii Cumpărătura, judeţul Suceava, s-a produs un accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un ansamplu rutier. Poliţiştii rutieri s-au deplasat în regim de urgenţă la faţa locului, stabilind faptul că un ansamblu auto, condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Buzău.

În autoturism se mai aflau, în calitate de pasageri, alte patru parsoane: doi minori, cu vârste de 8 şi 10 ani, şi doi adulţi, de 37 şi, respectiv, 39 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto de 36 de ani, precum şi a celor patru pasageri. Conducătorul ansamblului rutier a suferit leziuni uşoare şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", au transmis şi reprezentanţii IPJ Suceava.

Potrivit unor surse din anchetă, se pare că şoferul autocisternei, un cetăţean ucrainean, ar fi adormit la volan, intrând cu mastodontul pe contrasens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » O familie cu doi copii a sfârşit pe Drumul Morţii E 85, în Suceava. Costel, Ancuţa şi cei mici se întorceau acasă după o vacanţă la mare