Antena Meniu Search
x

Galerie foto Carnagiu pe un drum din Suceava. Cinci morţi, printre care doi copii, într-un accident înfiorător la Cumpărătura

Scene de groază, în această dimineaţă, pe un drum din Suceava. Cinci persoane, printre care doi copii, şi-au găsit sfârşitul în urma unui accident de circulaţie înfiorător. Din primele informaţii, maşina în care se aflau s-a ciocnit cu o autocisternă, pe drumul european 85, în zona localității Cumpărătura.

de Redactia Observator

la 01.07.2024 , 08:22

Potrivit milutarilor ISU, a fost vorba despre o coliziune între o autocisternă și o mașină care tracta o platformă cu un alt autoturism. Din nefericire, toate cele cinci persoane care se aflau în maşina mică, printre care şi doi copii, nu au avut nici o şansă. 

Impactul a fost atât de violent încât acestea au murit pe loc, iar cisterna s-a răsturnat. 

Accident cu 5 morți la Cumpărătura, în Suceava

Articolul continuă după reclamă

Şoferul vehiculului de mare tonaj a ajuns şi el la spital, dar cu răni uşoare.

Tragedia s-a produs în această dimineață pe drumul european 85, în zona localității Cumpărătura, județul Suceava. La fața locului au mers pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Carnagiu pe un drum din Suceava. Cinci morţi, printre care doi copii, într-un accident înfiorător la Cumpărătura