Antena Meniu Search
x

Foto O familie cu doi copii mici s-a rătăcit în pădurea de lângă Mănăstirea Ciolanu. Unde au fost găsiți, după ce au sunat la 112

O familie cu doi copii mici din Brăila a fost salvată, sâmbătă seară, de jandarmii şi poliţiştii din Buzău după ce s-a rătăcit în pădure, în zona Ciolanu. Oamenii erau epuizaţi fizic şi nu ştiau cum să mai ajungă la maşină.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.08.2021, 15:22

Potrivit Jandarmeria Buzău, un brăilean a sunat sâmbătă, în jurul orei 18.00, la 112, pentru a anunța că a plecat împreună cu soţia şi cei doi copii într-o drumeţie în zona împădurită de lângă Mănăstirea Ciolanu, Schitul Cetăţuia, iar după ce au mers câteva ore, au ajuns într-un punct de unde nu au mai reuşit să se orienteze pentru a se întoarce, totodata fiind şi epuizaţi fizic.

După reperele transmise de apelant, au fost direcţionate către zona indicată 3 echipaje de Jandarmerie, atât din cadrul IJJ Buzău cât şi al Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti, împreună cu poliţişti din cadrul IPJ Buzău.

Cei patru au fost găsiţi într-o pădure situată la aproximativ 8 km faţă de zona Ciolanu, în apropierea localităţii Vipereşti.

Persoanele nu au necesitat îngrijiri medicale şi au fost conduse în siguranţă la autoturismul cu care veniseră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O familie cu doi copii mici s-a rătăcit în pădurea de lângă Mănăstirea Ciolanu. Unde au fost găsiți, după ce au sunat la 112