Antena Meniu Search
x

Video O fată de 14 ani a fost împușcată în față pe o stradă din Râmnicu Sărat. Copila ar fi refuzat să stea de vorbă cu prietenul atacatorului

Un incident grav şi revoltător s-a petrecut pe o stradă din centrul oraşului Râmnicu Sărat. O fată de 14 ani a fost împuşcată în faţă cu un pistol airsoft de un tânăr. Motivul este şocant: adolescenta ar fi refuzat să stea de vorbă cu prietenul atacatorului! Deşi folosirea unor astfel de arme considerate neletale este interzisă în locurile publice, avem de-a face deja cu un fenomen periculos. 

de Adrian Obreja

la 08.06.2023, 13:57

Vezi și

Fata de 14 ani a fost dusă la spital, i-a fost curățată rana din zona feței, pansată și mai apoi externată. Acum, copila este acasă, în afara oricărui pericol. Cea care a sunat la poliție a fost chiar mama fetei, iar după apelul la 112, o echipă de criminaliști a mers în zona în care a avut loc incidentul și l-au identificat pe cel care a folosit arma de tip airsoft. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din același oraș. Băiatul a fost luat la audieri, iar acum are dosar penal pentru lovire și alte violențe, dar și pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Împușcată în zona feței 

Fata se afla cu un grup de prieteni pe stradă, când o mașină a oprit în dreptul lor. Șoferul a încercat să intre în vorbă cu ea și, pentru că aceasta a refuzat, un pasager aflat în mașină a scos pistolul și a tras înspre fată, rănind-o în zona feței.

Astfel de incidente se întâmplă din ce în ce mai des. În urmă cu câteva zile, jandarmii din Brăila au găsit un alt tânăr pe stradă, care avea asupra lui un pistol de tip airsoft pe care l-a aruncat apoi într-o grădină. Aceste pistoale pot fi cumpărate și de pe internet, nu necesită autorizație pentru deținere. În schimb, nu pot fi folosite în spații publice, pentru asta atrage după sine dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fată de 14 ani a fost împușcată în față pe o stradă din Râmnicu Sărat. Copila ar fi refuzat să stea de vorbă cu prietenul atacatorului