Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani din Ocna Sibiului și-a înscenat propria răpire, ca să se răzbune pe părinți. Tatăl găsise la poarta casei inclusiv un bilet de răscumpărare

O adolescentă de doar 14 ani, din Ocna Sibiului, a pus autorităţile şi familia pe jar, după ce a dispărut, iar apropiaţii au găsit în cutia poştală un bilet de răscumpărare. Din fericire copila a fost găsită în urmă cu puţin timp, în siguranţă, după ce a fost căutată aproape 24 de ore.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 14:10

Vezi și

O fată de 14 ani, din Ocna Sibiului, și-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinți.

Copila a fost găsită după aproape 24 de ore

Poliţiştii sibieni au căutat, timp ce aproape 24 de ore, o fată în vârstă de 14 ani, care a dispărut de la domiciliul său din Ocna Sibiului. Dispariţia a fost sesizată de mama fetei, marţi, în jurul orei 15,30. Aceasta le-a spus oamenilor legii că în intervalul orar 14.00 – 15.30, fiica sa, Oana Ciovică, în vârstă de 14 ani, din localitatea Ocna Sibiului, a dispărut de acasă. Totodată, în jurul orei 15.30, pe poarta de acces în curtea casei, tatăl fetei a găsit un așa zis bilet de răscumpărare, scris rudimentar, prin care părinților li se cer bani în schimbul minorei, fără a preciza o anumită sumă de bani. Pe bilet era notat și un număr de telefon. De asemenea, mama copilei a precizat că, în aceeași zi, în jurul orei 14.00, a trimis-o pe fiica sa să scoată bani dintr-un ATM din apropierea locuinţei, iar banii și cardul au fost găsite în locuință de către părinți.

"Din verificările efectuate de către polițiștii sibieni nu au rezultat până în prezent indicii care să susțină o eventuală ipoteză a răpirii", au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Pe acelaşi subiect

Fata și-a înscenat răpirea ca să se răzbune pe părinți

Cercetările au continuat, însă, pentru identificarea martorilor și pentru documentarea unui eventual traseu pe care minora l-ar fi parcurs, mai ales că în trecut, copila a mai părăsit domiciliul fără știrea părinților, fiind depistată pe raza localității Hașag. Miercuri, înainte de ora 12.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu au depistat-o pe fată în Hașag, la domiciliul unei rude.

Adolescenta a declarat că și-a înscenat răpirea pe fondul unor neînțelegeri cu părinții. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind preluată de către reprezentanții DGASPC Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O fată de 14 ani din Ocna Sibiului și-a înscenat propria răpire, ca să se răzbune pe părinți. Tatăl găsise la poarta casei inclusiv un bilet de răscumpărare