Antena Meniu Search
x

O fată de 14 ani şi nepoţelul ei de nici 2 anişori au dispărut de acasă, din Chitila, Ilfov. Mesaj RO-Alert, trimis pentru a da de urma copiilor

Autorităţile din Ilfov au emis, luni seară, un mesaj RO-Alert pentru a anunţa dispariţia unei fete de 14 ani şi a nepotului ei de aproape 2 ani. Link-ul asociat alertei, care trebuia să ducă spre site-ul Poliţiei, nu funcţiona. Fata a plecat de acasă în jurul orei 14:00, cu copilul, şi cei doi nu au mai revenit. Sesizarea a fost făcută de mama fetei.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 21:32

Fata de 14 ani, dată dispărută
Fata de 14 ani, dată dispărută

”Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov caută 2 minori, respectiv o minoră, în vârstă de 14 ani, care a plecat cu un minor, în vârstă de un an şi 11 luni, de la domiciliu din oraş Chitila, judeţul Ilfov, şi nu s-a mai întors”, anunţă, luni seară, IPJ Ilfov.

Fata de 14 ani, dată dispărută

Sursa citată a precizat că sesizarea a fost formulată în mod direct, la sediul Poliţiei Oraşului Chitila, de către mama minorei de 14 ani. Aceasta a anunţat că fata a plecat luni, în jurul orei 14:00, de la locuinţa din Chitila, împreună cu nepotul ei, de un an şi 11 luni şi nu s-au mai întors acasă.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,65 m, greutate aprox. 65 kg, păr şaten, lung  ochi căprui, faţă rotundă, fără a prezenta semne particulare.

Pe acelaşi subiect

A fost emis mesaj RO-Alert

”Minora era îmbrăcată cu fustă de lungime medie, nu se cunoaşte culoarea, maieu, fără a se cunoaşte culoarea. Persoanele care deţin date ori informaţii, sau care pot da relaţii despre persoanele dispărute, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112, sau cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

În zonă a fost emis mesaj RO-Alert pentru a semnala dispariţia copiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Evenimente » O fată de 14 ani şi nepoţelul ei de nici 2 anişori au dispărut de acasă, din Chitila, Ilfov. Mesaj RO-Alert, trimis pentru a da de urma copiilor