Antena Meniu Search
x

O fată de 18 ani din Bihor, răpită din propria casă de fostul iubit pentru că nu mai voia să fie cu el. Bărbatul a apelat la un prieten să își ducă planul la capăt

Momente de panică pentru o tânără de 18 ani, din Bihor, care a fost răpită de fostul iubit din propria casă, după ce a refuzat să se împace cu el. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:38

Doi tineri de 21 și 22 de ani au fost arestați preventiv după ce marți ar fi răpit o fată de 18 ani, care nu ar fi fost de acord să continue o relație avută cu unul dintre ei. Polițiștii au dispus miercuri reținerea pentru 24 de ore a doi tineri de 22 și 21 de ani, ambii din localitatea Talpoș, județul Bihor, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Răpită din casă

Polițiștii îl bănuiesc pe tânărul de 22 de ani că, marți seara, s-ar fi deplasat cu un autoturism la locuința unei tinere de 18 ani, din localitatea Tinca, cu care ar fi avut o relație, iar în urma unui conflict spontan, declanșat pe fondul refuzului tinerei de a relua relația, acesta ar fi introdus-o, cu forța, în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani și ar fi transportat-o, împotriva voinței sale, până în localitatea Talpoș, unde tânărul avea domiciliul.

Polițiștii i-au depistat pe cei doi tineri, alături de tânăra de 18 ani, la scurt timp de la primirea sesizării, pe o stradă din localitatea Talpoș.

Joi, cei doi tineri au fost prezentați Judecătoriei Salonta, care a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor în cauză câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O fată de 18 ani din Bihor, răpită din propria casă de fostul iubit pentru că nu mai voia să fie cu el. Bărbatul a apelat la un prieten să își ducă planul la capăt