Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O femeie de 32 de ani, însărcinată, lovită în plin de o mașină pe o șosea din Bistriţa-Năsăud. A scăpat ca prin minune, doar cu o fractură

O femeie însărcinată a fost rănită, joi, într-un accident rutier produs în judeţul Bistriţa-Năsăud.

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 15:08

A scăpat ca prin minune, doar cu o fractură Imagine:	Accident Bistrita (1).jpg O femeie de 32 de ani, însărcinată, lovită în plin de o mașină pe o șosea din Bistriţa-Năsăud - ISU Bistriţa-Năsăud.

”Două resurse medicale (SMURD şi SAJ Bistriţa-Năsăud), alături de un echipaj de pompieri pentru asigurarea masurilor specifice au fost direcţionate în urma cu puţin timp pe raza localităţii Maieru la un accident rutier, fără persoane încarcerate anunţate”, a transmis, joi, ISU Bistriţa-Năsăud.

Femeie însărcinată, rănită în accident rutier

Sursa citată a precizat că echipajul de prim ajutor SMURD a preluat o femeie, în vârstă de aproximativ 32 de ani, însărcinată, care rezenta o suspiciune de fractura membru superior.

Articolul continuă după reclamă

”A fost stabilizata şi transportată la CPU Năsăud. Cealaltă persoana implicată în accidentul rutier a primit asistenta medicala la locul solicitării, a refuzat transportul la spital”, a mai transmis sursa citată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » O femeie de 32 de ani, însărcinată, lovită în plin de o mașină pe o șosea din Bistriţa-Năsăud. A scăpat ca prin minune, doar cu o fractură