Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie de 52 de ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat pe contrasens direct într-un camion, în Cluj

O femeie de 52 de ani din Bistriţa şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident rutier, petrecut pe centura Vâlcele-Apahida, din judeţul Cluj.

de Redactia Observator

la 13.09.2022, 22:42

Din primele informaţii se pare că şoferiţa a intrat pe contrasens direct şi s-a izbit violent de camionul condus de un şofer de 28 de ani, din Maramureş. În urma impactului, femeia a rămas încarcerată în maşina făcută bucăţi. În ciuda eforturilor medicilor pentru ea nu s-a mai putut face nimic, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Ce spun poliţiştii

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 18.45, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe DN VOCNE la km 19+100 m.

Din primele informații, un autoturism care se deplasa pe direcția Dej spre Cluj-Napoca, condus de o femeie de 52 de ani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani. Din nefericire, în urma impactului, femeia a decedat. Testarea bărbatului cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie de 52 de ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat pe contrasens direct într-un camion, în Cluj