Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Braşov a dispărut fără urmă, după ce şi-a făcut cont de Tinder. Sabina le spusese rudelor că are un interviu în Bruxelles

O femeie de 41 de ani din Braşov a dispărut fără urmă, după ce şi-a făcut cont de Tinder. De o săptămână jumătate nimeni nu mai ştie nimic de ea, iar rudele se tem că a căzut în capcana traficanţilor de carne vie.

de Monica Palade

la 08.07.2024 , 11:07

Sabina le-a spus rudelor că are un interviu la Bruxelles pe 24 iunie, iar pe 26 iunie s-ar fi conectat ultima oară pe WhatsApp. De atunci, nimeni nu mai are nicio veste de la ea. Apropiaţii mai spun că femeia şi-a făcut cont de Tinder şi că ar fi primit de la un bărbat 1000 de euro.

A dispărut fără urmă 

Rudele au apelat la poliţie pentru a-i ajuta să o găsească. „La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii de familile. Femeia are următoarele semnalmente: înaltime:163 cm, greutate: 50 kg, corpolență: slabă, ochi căprui și păr blond de lungime mijlocie”, anunţă Poliţia Română.

Articolul continuă după reclamă

Ulterior, sora şi cumnatul femeii au aflat că Sabina nu a mai susţinut interviul şi că îşi planificase, fără ca ei să ştie, o călătorie în Egipt, în stațiunea Sharm-el-Sheikh. Românca își cumpărase printr-o agenție de turism trei bilete de avion: unul pe ruta București-Bruxelles, respectiv Bruxelles-Sharm-el-Sheikh, cu întoarcere pe 28 iunie, scrie Gândul. În casa femeii, rudele ar fi descoperit chitanţe din care a reieşit că a cheltuit 1000 de euro, bani care îi fuseseră trimişi de un bărbat cunoscut pe aplicaţie.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O femeie din Braşov a dispărut fără urmă, după ce şi-a făcut cont de Tinder. Sabina le spusese rudelor că are un interviu în Bruxelles