Antena Meniu Search
x

O femeie din Galaţi, anunţată de furnizorul de apă că a murit şi că trebuie să anuleze contractul. Reacţia fostei profesoare: "Sunt vie, mă simt bine"

O femeie din Galaţi a fost anunţată de furnizorul de apă că a murit. Femeia spune că e cât de poate de vie, dar are consumul mic.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 14:11

O femeie din Galaţi, anunţată de furnizorul de apă că a murit şi că trebuie să vină la sediul firmei pentru a anula contractul. Reacţia fostei profesoare: "Sunt vie, mă simt bine"

O profesoară din Galaţi, ieşită la pensie, a primit o înştiinţare ciudată din partea operatorului de apă şi canalizare. Potrivit Viața Liberă, în ziua de Bobotează, femeia a primit o hârtie din partea furnizorului prin care erea anunţată că a murit, dar tot ea trebuie să meargă la sediul companiei pentru a clarifica situaţia contractului, rămas fără titular.

Femeia a fost pur şi simplu şocată. Spune că este vie, sănătoasă, doar că nu consumă foarte mult. Fosta profesoară se teme acum că va rămâne fără acces la apă, în mijlocul iernii. "Cum e posibil așa ceva de la o instituție față de care mi-am plătit mereu datoriile? Sunt cu plățile la zi, poate au zis că dacă am consum mai mic, am murit? Cum să mor? Sunt vie și mă simt bine! Stau cu acte în regulă în casa pe care am moștenit-o de la mama mea, am certificat de moștenitor, contractul e valabil, încheiat pe numele meu, în 2013. Ce fac acum, dacă îmi taie apa în toiul iernii?", a declarat femeia pentru Viața Liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O femeie din Galaţi, anunţată de furnizorul de apă că a murit şi că trebuie să anuleze contractul. Reacţia fostei profesoare: "Sunt vie, mă simt bine"