Antena Meniu Search
x

Foto O femeie din Iași a dat o mică avere pe un autoturism Audi Q5 Sportback din 2021. A aflat cu surprindere însă că nu îl va conduce vreodată

Visul unei femei de 55 de ani din Iași s-a năruit într-o clipă. Aceasta a dat o mică avere pe un autoturism Audi Q5 Sportback, an de fabricație 2021, însă a aflat că nu îl va conduce vreodată.

de Monica Palade

la 19.07.2023, 17:00

Și asta pentru că mașina pentru care a dat 200.000 de lei figurează ca fiind furată din Italia, în urmă cu doar câteva zile.

Femeia spune că a cumpărat Audi de la o societate de profil, în luna iunie a acestui an și nu a bănuit nicio clipă că a fost furat sau implicat în vreun litigiu. Autoturismul a fost confiscat de polițiștii de frontieră din Iași pentru cercetări.

Ce spun oamenii legii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe perioada desfăşurării unei acţiuni specifice în zona de competență, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Italia în urmă cu doar câteva zile.

Pe acelaşi subiect

În data de 18 iulie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice au descoperit, în zona de competență, un autoturism marca Audi Q5 Sportback, an de fabricație 2021, aparţinând unui ieșence, în vârstă de 55 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată din Italia din data de 14 iulie a.c.

În legătură cu cele constatate femeia a declarat că a achiziționat autoturismul de la o societate de profil, în luna iunie a acestui an și nu are cunoștință că ar fi semanlat furat sau implicat în vreun litigiu.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O femeie din Iași a dat o mică avere pe un autoturism Audi Q5 Sportback din 2021. A aflat cu surprindere însă că nu îl va conduce vreodată