Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Iaşi a obţinut un ordin judecătoresc care îi permite să intre în apartamentul vecinei pentru a face curăţenie

Situaţie incredibilă la Iaşi. O femeie a reuşit să obţină un ordin judecătoresc care îi permite să intre cu forţa în apartamentul vecinei.

de Redactia Observator

la 12.09.2024 , 15:07

O femeie din Iaşi a obţinut un ordin judecătoresc care îi permite să intre în apartamentul vecinei pentru a face curăţenie
- Profimedia - imagine ilustrativă

Potrivit ziaruldeiasi, femeia a vrut să intre în casa vecinei pentru a-i face curat. Ea a solicitat să i să permită să facă asta timp de zile, atât cât a estimat că va dura să cureţe tot apartamentul. Judecătorii i-au oferit 20 de zile, pentru mai multă siguranţă.

Sesizările la Poliţie au rămas fără rezultat

Femeia le-a povestit magistraţilor din Iaşi că vecina ei strânge gunoaie în apartament de ani de zile, iar mirosul a devenit pur şi simplu insuportabil. Mai mult, din cauza munţilor de gunoaie din apartamentul vecinei, şobolanii au început să se adune în jurul blocului.

Articolul continuă după reclamă

Nu doar ea a sesizat problema, ci şi ceilalţi vecini care au făcut numeroase sesizări la poliţie. Totul a rămas fără rezultat pentru că vecina refuza să scape de gunoaile din casă. Situaţia a degenerat atunci când în apartamentul vecinei s-a spart o ţeava, fapt ce a lăsat întreh blocul fără apă. Atunci, femeia a decis că e momentul să treacă de Poliţie şi să meargă direct la Judecătorie.

Magistraţii au decis astfel că dacă respectiva femeie nu îşi face curat în apartament, vecina ei are dreptul de a-i intra în casă timp de 20 de zile, în intervalul 08.00 - 16.00, pentru a face curăţenie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » O femeie din Iaşi a obţinut un ordin judecătoresc care îi permite să intre în apartamentul vecinei pentru a face curăţenie