Antena Meniu Search
x

O femeie din Ţara Galilor a găsit pe plajă o sticlă care conţinea un bileţel. Mesajul venea de la peste 4.000 de kilometri distanţă

O femeie din Ţara Galilor care îşi plimba pe plajă cei doi câini a găsit o sticlă care conţinea un mesaj, care ar fi ajuns acolo tocmai din Canada.

Sticla a plutit tocmai din Canada
Sticla a plutit tocmai din Canada - AManda Tidmarsh

Amanda Tidmarsh, în vârstă de 52 de ani, din Brynna îşi plimba cei doi câini de-a lungul plajei din Ogmore-on-Sea, când a observat sticla care plutea înfăşurată printre alge. Femeia spune că surpriza si entuziasmul au fost cu atât mai mari cu cât ea spunea întotdeauna celor din familie că îşi doreşte să găsească o comoară, transmite BBC.

"Când am găsit-o, mi s-a părut incredibil. A ajuns până aici fără să fie distrusă. Am văzut apoi că există ceva în interior, arăta ca o comoară", a mărturisit femeia.

Atât de entuziasmată a fost încât nu a putut deschide singură sticla, astfel că a aşteptat ca cei doi copii ai ei să ajungă acasă. "Nu mi-a venit să cred când am văzut-o. Mi-am chemat cei doi copii pentru a o deschide, fiindcă şi ei erau la fel de entuziasmaţi ca mine. Este incredibil. Glumeam mereu cu ei că voi găsi o comoară printre aleg şi în sfârşit am reuşit să găsesc ceva", a adăugat Amanda.

Bileţelul din sticla de vin pare să aparţină unui pescar de crabi pe nume Johnson Graham care a trimis bileţelul pentru ca cel care-l va găsi să îl contacteze. Echipajul navei pare însă să fi trimit mai multe mesaje, o sticluţă asemănătoare a fost descoperită în regiunea Kerry din Irlanda. "Era bine sigilată, iar în interior era o punguţă cu fermoar care avea un bileţel în interior", a povestit femeia, fericită că în curând va putea lua legătura cu cel care a trimis sticluţa. Între timp, familia a păstrat sticlaa într-un loc sigur în sera de lângă casă.

Canada se află la mai bine de 4.800 de kilometri de Ţara Galilor, iar coordonatele scrise pe bileţel arată că aceasta a fost aruncată în mare în luna noiembrie a anului 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O femeie din Ţara Galilor a găsit pe plajă o sticlă care conţinea un bileţel. Mesajul venea de la peste 4.000 de kilometri distanţă