Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Târgu Jiu şi-a rupt mâna, după ce s-a împiedicat de un blocator de parcare. Dispozitivele sunt interzise în oraş de anul trecut

Blocatoarele din parcări au devenit adevărate capcane pentru oameni. Se întâmplă la Târgu Jiu, acolo unde o femeie s-a împiedicat de un astfel de sistem şi și-a rupt mâna. Deşi sunt ilegale, oamenii încă nu le-au demontat.

Alin Stan
de Alin Stan

la 10.02.2022, 13:40

Vezi și

Blocatoarele auto din Târgu Jiu au devenit adevărate capcane pentru pietoni. Deși sunt interzise încă de anul trecut, cei care le-au montat nu au dorit să le scoată, iar acum fac și primele victime.

Acest lucru este verificat de Primăria Târgu Jiu, iar cei care nu se conformează riscă și sancțiuni. Spre exemplu, o femeie din Târgu Jiu a ajuns marți seară la spital, după ce s-a împiedicat de un blocator auto într-o parcare de reședință, din zona Griviței.

Dispozitive interzise de anul trecut

Femeia vrea să îşi facă dreptate, iar aceste dispozitive să dispară de pe locurile de parcare, tocmai pentru ca alţi oameni să nu mai aibă de suferit, aşa cum a avut ea. Cei care nu se conformează să îşi ridice astfe de dispozitive riscă să piardă locul de parcare, dar se pot alege chiar şi cu un dosar penal. 

Municipalitatea a trimis mai multe cereri către cei care deţin astfel de locuri de parcare pentru a-şi ridica dispozitivele, însă nu s-au conformat, data limită fiind 31 decembrie 2021. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie din Târgu Jiu şi-a rupt mâna, după ce s-a împiedicat de un blocator de parcare. Dispozitivele sunt interzise în oraş de anul trecut