Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Târgu Mureş, care a plecat cu 22.000 de lei uitaţi la un bancomat, s-a predat singură la poliţie. Era căutată de mai bine de o lună

O femeie din Târgu Mureş, căutată de poliţişti de mai bine de o lună, s-a predat singură la secţie. Tânăra furase 22.000 de lei din fanta unui ATM. Banii erau uitaţi în fanta bancomatului, după o tranzacţie nereuşită. Coincidenţă sau nu, hoaţa s-a predat la doar câteva ore după ce poza ei a fost făcută publică de oamenii legii şi a apărut în presă. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.09.2022, 16:50

Vezi și

Toată povestea a început cu ghinionul unui mureşan care a mers la un bancomat din Târgu-Mureş pentru a-şi depune în cont aproape 22.000 de lei. Banii au fost puşi în fanta ATM-ului, dar din cauza unei erori, fără ca bărbatul să observe, au rămas acolo şi nu au fost depuşi în cont. 

Riscă până la trei luni de închisoare

Şi-a dat seama de acest lucru abia mai târziu când şi-a verificat aplicaţia online. Degeaba s-a întors la bancomat, pentru că banii nu mai erau acolo. Angajaţii băncii au anunţat poliţia pentru că imaginile surprinse de camera de supraveghere au arătat că imediat după bărbat, la bancomat a venit şi o tânără, care ar fi luat suma respectivă.

Timp de peste o lună poliţiştii au încercat să o identifice, dar nu au reuşit, motiv pentru care au făcut publică o fotografie cu aceasta. Femeia s-a prezentat astăzi la poliţie, după ce şi-a văzut poza pe internet. Este cercetată pentru fapta de însuşire a unui bun găsit, deoarece legal mai avea doar 10 zile la dispoziţie să predea banii găsiţi poliţiei. Riscă o amendă sau chiar trei luni de închisoare, în cazul în care suma nu va fi recuperată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O femeie din Târgu Mureş, care a plecat cu 22.000 de lei uitaţi la un bancomat, s-a predat singură la poliţie. Era căutată de mai bine de o lună