Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Vaslui a fost ARESTATĂ în timp ce îşi lua copiii de la şcoală! Secretul ODIOS pentru care a primit 15 ani de închisoare!

O femeie în vârstă de 30 de ani din localitatea vasluiană Şerboteşti a fost arestată în timp ce îşi lua copiii de la şcoală.

de Redactia Observator

la 12.10.2017 , 15:22

Ana Maria Surliac a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav - Facebook

O femeie în vârstă de 30 de ani din localitatea vasluiană Şerboteşti a fost arestată în timp ce îşi lua copiii de la şcoală.

Ana Maria Surliac a fost săltată de poliţişti după ce judecătorii au condamnat-o pe femeie la 15 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

Totul s-a întâmplat ieri, chiar în faţa şcolii la care învaţă copii femeii. Ea a fost ridicată de poliţişti şi condusă la penitenciar pentru a-şi executa pedeapsa.

Articolul continuă după reclamă

Ana Maria Surliac a fost condamnată de judecătorii din Vaslui după ce procurorii au acuzat-o de omor deosebit de grav. În anul 2013, tânăra şi-a ucis cu cruzime copilul pe care l-a născut singură, dându-i foc în faţa casei.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a fost la un pas să scape de închisoare după ce, iniţial, procurorii din Vaslui au trimis-o în judecată pentru pruncucidere, fiind condamnat de Judecătoria Vaslui la un an de închisoare cu suspendare.

Ulterior, judecătorii Curţii de Apel Iaşi au stabilit că judecătorii din Vaslui au greşit atunci când au încadrat fapta şi au dispus rejudecarea dosarului pentru infracţiunea de omor deosebit de grav.

La rejudecare, Tribunalul Vaslui a condamnat-o pe femeie la 15 ani de închisoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » O femeie din Vaslui a fost ARESTATĂ în timp ce îşi lua copiii de la şcoală! Secretul ODIOS pentru care a primit 15 ani de închisoare!