Antena Meniu Search
x

Video O femeie s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Satu Mare, după ce s-ar fi urcat băută la volan. În vehicul era și copilul ei de 10 ani

Accident grav în Satu Mare. O șoferiță s-a răsturnat cu mașina pe strada Ady Endre, după ce s-ar fi urcat băută la volan. Femeia, în vârstă de aproximativ 45 de ani, s-a izbit de o mașină, s-a răsturat cu autoturismul pe care îl conducea și s-a oprit într-un al treilea vechicul. În mașină se afla și copilul femeii, în vârstă de 10 ani, care a ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 17:27

Vezi și

Un accident rutier care s-ar fi putut încheia cu o tragedie s-a produs pe o stradă din Satu Mare, miercuri, în jurul orei 13:00. Protagonista accidentului, o femeie de aproximativ 45 de ani, a lovit un autovehicul, după care s-a răsturat cu mașina pe carosabil, oprindu-se într-un alt autoturism.

Femeia ar fi băut înainte să se urce la volan

În mașină, alături de femeie, se afla și copilul ei de 10 ani. Potrivit informațiilor de pe presasm.ro, femeia ar fi mărturisit că ar fi consumat alcool înainte să se urce la volan. Polițiștii care au intervenit la fața locului nu au reușit să o testeze pe femeie cu aparatul etilotest, așa că a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru teste biologice.

Influențată de aburii alcoolului, femeia s-a urcat la volan și nu s-a gândit că alături de ea era și copilul ei și că ar fi putut să provoace o adevărată tragedie. La un moment dat, aceasta ar fi făcut o manevră bruscă, a intrat într-o mașină și s-a răsturnat. Copilul șoferiței a ajuns la spital, după ce a acuzat dureri de cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O femeie s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Satu Mare, după ce s-ar fi urcat băută la volan. În vehicul era și copilul ei de 10 ani