Antena Meniu Search
x

O femeie și un bărbat au fost mușcați de câini pe un câmp din Galați. Primele măsuri luate de polițiști

Poliţiștii din Galaţi au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, după ce două persoane au fost muşcate de câini fără stăpân în comuna Vânători. Este vorba de o femeie de 57 de ani și un bărbat de 44 de ani, mușcați de maidanezi. 

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 13:18

Primele măsuri luate de polițiști, după ce o femeie și un bărbat au fost mușcați de câini
Primele măsuri luate de polițiști, după ce o femeie și un bărbat au fost mușcați de câini

Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Naţional Apel Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că pe un teren viran, din comuna Vânători, judeţul Galaţi, o femeie a fost atacată de o haită de câini fără stăpân, care au muşcat-o şi i-au provocat mai multe răni, relatează News.ro

Din verificările preliminare, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galaţi au stabilit faptul că o femeie de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localităţii de domiciliu, a fost atacată de mai mulţi câini vagabonzi. Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, a auzit ţipetele  femeii şi a sărit în ajutorul acesteia. A reuşit să înlăture pericolul şi să gonească animalele însă a fost muşcat, la rândul său, la de mâini şi de picioare.

Cei doi au fost transportaţi la spital, femeia rămânând internată. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. În prezent, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, însoţiţi de reprezentanţii unei asociaţii de profil, se află în zona comunei Vânători, în vederea capturării câinilor fără stăpân.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O femeie și un bărbat au fost mușcați de câini pe un câmp din Galați. Primele măsuri luate de polițiști