Antena Meniu Search
x

O fetiță de 10 ani a murit sub ochii tatălui, pe un drum din Galați. Copila a căzut din căruța plină cu coceni și nu a mai putut fi salvată

Tragedie într-o familie din Galați. O fetiță și-a găsit sfârșitul la doar 10 anișori, sub privirile tatălui ei, după ce a căzut dintr-o căruță plină cu coceni. Nenorocirea a avut loc, ieri după-amiază, pe un drum din localitatea Roșcani, județul Galați.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.10.2021, 13:07

O fetiță de 10 ani a murit sub ochii tatălui, pe un drum din Galați. Copila a căzut din căruța plină cu coceni și nu a mai putut fi salvată - monitoruldegalati.ro / imagine ilustrativa

Polițiștii gălățeni au stabilit că fetița și tatăl ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, se aflau într-o căruță încărcată cu coceni când, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe asfalt.

Fetița a murit din cauza rănilor grave

Din nefericire, copila a murit din cauza rănilor grave. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

"La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, pe o stradă, din localitatea Roșcani, s-a produs un incident rutier, în urma căruia o minoră, de 10 ani, și-a pierdut viața. La fața locului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor, sesizați, prin apelul unic de urgență 112, au constatat că decesul victimei ar fi survenit după ce ar fi căzut dintr-un atelaj hipo, condus de tatăl său, un bărbat, de 44 de ani. Din verificări, a reieșit că atelajul era încărcat cu coceni și, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe partea carosabilă. Echipajul SMURD, sosit la locul accidentului, a constatat decesul minorei", transmite IPJ Galați.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca cercetările să stabilească împrejurările concrete în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fetiță de 10 ani a murit sub ochii tatălui, pe un drum din Galați. Copila a căzut din căruța plină cu coceni și nu a mai putut fi salvată