Meniu
Search
x

Video Căruță făcută bucăți într-un accident cumplit la Ferești, în Vaslui. Calul și stăpânul lui au murit pe loc, au fost aruncați zeci de metri după impact

Viteza excesivă face noi victime! Un teribil accident rutier a avut loc seara trecută, într-o localitate din judeţul Vaslui. O căruţă a fost spulberată de un autoturism, iar atât căruţaşul cât şi calul au murit pe loc. Impactul a fost atât de violent încât atelajul a fost proiectat la zeci de metri distanţă.  Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional. 

De Redactia Observator la 05.10.2021, 10:19
Vezi și

Cumplitul accident a avut loc pe raza localităţii Fereşti, din judeţul Vaslui! Martorii susţin că şoferul avea viteză cu mult peste limita legală şi nu era prima oară când trecea prin acea zonă ca vântul.

L-a luat din plin! Avea 150 la oră! 

150 la oră! Aşa mergea! 

Păi aşa se merge? Sunt şi case aici. E şi copil la casa asta. Doi, trei.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul ar fi ieşit de pe un drum secundar, iar din cauza vitezei excesive, şoferul autoturismului nu l-a mai putut evita. În urma impactului violent, atelajul a fost făcut bucăţi, iar calul şi căruţaşul au fost aruncaţi la zeci de metri distanţă.

"Echipajele de prim ajutor au început manevrele de resuscitare pentru conducătorul atelajului hipo. Din păcate, pentru victima în vârstă de 56 de ani nu s-a mai putut face nimic", a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Căruțașul avea 56 de ani, lucra în Italia şi urma să plece din ţară la sfârşit de săptămână

Localnicii spun că se tem să mai treacă strada din pricina şoferilor grăbiţi, care circulă cu viteză mare în localitate: "Am zis, Costel, mergi încet! El, da, da. A mers încet până aici, aici l-au văzut băieţii cum a luat calul de cap şi băiatul ăsta cu maşina a intrat în el".

Victima avea 56 de ani, lucra în Italia şi urma să plece din ţară la sfârşit de săptămână.

Un băiat foarte bun! Nemaipomenit! Nu consuma alcool. La băieţi, la vecin, ajuta pe oricine. 

Am vorbit cu el când a coborât la vale. Ce să mai spun? Atât. Îmi pare rău pentru el că era prea tânăr!

Poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Căruță făcută bucăți într-un accident cumplit la Ferești, în Vaslui. Calul și stăpânul lui au murit pe loc, au fost aruncați zeci de metri după impact