Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 12 ani din Bihor, violată de iubitul mamei sale, a născut un băieţel. Bărbatul de 38 de ani, arestat preventiv

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor anunţă reţinerea unui bărbat de 38 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor. Acesta ar fi întreţinut relaţii cu fiica de 12 ani a concubinei. Minora a rămâs însărcinată şi a născut un băiat. Din raportul criminalistic întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică - Serviciul Genetică Judiciară, a rezultat că tatăl copilului este inculpatul, acesta fiind reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 18:23

Chiar copila, însărcinată fiind, a făcut denunţul - Shutterstock

”Structura de comunicarea publică din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita este împuternicită să aducă la cunoştinţa mass-media următoarele: Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita din data de 13.12.2023 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul în vârstă de 38 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. şi ped. de art. 220 al. 2 şi al. 5 lit. a, b şi e din Codul penal”, anunţă Parchetul.

Fetiţa de 12 ani a născut un băiat

”În data de 23.05.2023, cu ocazia efectuării unei anchete sociale de către reprezentanţii Primăriei Comunei Spinuş, lucrătorii de poliţie au fost sesizaţi de către minora în vârstă de 12 ani şi 6 luni cu privire la faptul că la sfârşitul lunii martie 2023, fără a putea preciza data, ar fi întreţinut un raport sexual cu un alt minor în vârstă de 12 ani”, precizează anchetatorii.

Din raportul de expertiză medico-legală întocmit de SML Bihor, minora prezenta o sarcină de 22 săptămâni, în evoluţie, relatează news.ro. Urmare cercetărilor efectuate a existat bănuiala rezonabilă că implicat în comiterea faptei să fie un membru de familie, respectiv concubinul mamei minorei, inculpatul. La data de 02.10.2023, minora a născut un băiat.

Bărbatul din Bihor, arestat preventiv

”În cauză s-a dispus examinarea fizică a minorei, a nou născutului şi a persoanelor suspecte, pentru a se determina profilul genetic al nou născutului şi compararea pentru identificarea tatălui. Din raportul criminalistic întocmit de Institutul Naţional de Criminalistică - Serviciul Genetică Judiciară, a rezultat că tatăl copilului este inculpatul. Prin ordonanţa din 14.12.2023 a organelor de poliţie din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţiei Rurală Marghita, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a numitului V.P.R. La data de 16.12.2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Marghita, a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă inculpatului, pe o durată de 30 de zile”, se menţionează în comunicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 12 ani din Bihor, violată de iubitul mamei sale, a născut un băieţel. Bărbatul de 38 de ani, arestat preventiv