Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 8 ani din Bacău, dată dispărută, găsită în 10 minute. Mobilizare impresionantă: peste 40 de poliţişti au participat la misiune

Mobilizare impresionantă de forțe, după ce o fetiță de 8 ani a dispărut de acasă, în Bacău. Bunica copilei a anunțat poliția abia la trei ore după ce aceasta a dispărut, crezând că fetița se va întoarce singură acasă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 23.03.2023, 13:20

Vezi și

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bacău nu au stat pe gânduri și s-au mobilizat rapid, astfel că în 20 de minute de la sesizare, peste 40 de polițiști erau prezenți la locul de întâlnire pentru formarea echipelor de căutare, potrivit unui comunicat oferit de IPJ Bacău.

Copila, găsită la 10 minute după ce au început căutările

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bacău și ai comunelor arondate s-au mobilizat rapid, astfel că, în 20 de minute de la sesizare, peste 40 de polițiști erau prezenți la locul de întâlnire, pentru formarea echipelor de căutare și desfășurarea tuturor activităților specifice în astfel de cazuri”, potrivit IPJ Bacău.

La doar 10 minute după ce au început căutările, fetița a fost găsită la aproximativ 7 kilometri depărtare de casă. Fetița ar avea deficiente de vorbire și de gândire și este crescută de bunica ei, deoarece mama ei suferă de probleme psihice.

Pentru a nu fi implicați în evenimente negative, poliţiştii le recomandă copiilor ca, înainte de a pleca de acasă să ceară voie părinţilor sau bunicilor, spunându-le unde merg, cu cine, cum ajung acolo şi când se întorc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 8 ani din Bacău, dată dispărută, găsită în 10 minute. Mobilizare impresionantă: peste 40 de poliţişti au participat la misiune