Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 8 ani din Constanţa, lovită de o maşină, după ce a sărit în faţa ei

O fetiţă de 8 ani din Constanţa a fost la un pas de a fi victima unei tragedii, după ce a sărit in faţa unei maşini condusă de un tânăr de 19 ani.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.10.2021, 18:09

Vezi și

Accidentul a avut loc la ora prânzului şi a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se poate observa cum un copila este lovită în plin de o mașină, după ce încearcă să treacă strada fără să se asigure. Fata a ieșit în fugă în fața autoturismului, iar șoferul nu a putut evita impactul. Imediat după ce a fost lovită, o persoană a ajutat-o pe cea mică să se ridice.

"Astăzi, în jurul orei 12.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada B.P. Hașdeu din municipiul Constanța.  Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonul, fiind vorba despre o minoră de 8 ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", au transmis autorităţile constănţene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 8 ani din Constanţa, lovită de o maşină, după ce a sărit în faţa ei