Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 9 ani, violată de concubinul mamei, în Dolj. Bărbatul de 52 de ani a chinuit-o pe copilă în lipsa femeii

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce a violat-o pe fiica iubitei sale. Copila care are nouă ani a fost abuzată de bărbat timp de o oră. Fata fost preluată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 04.08.2022, 15:45

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, joi, că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Breasta au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 52 de ani, din comuna Breasta, bănuit de viol, scrie news.ro.

Abuzată de iubitul mamei

"La data de 2 august, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Breasta, cu privire la faptul că concubinul acesteia ar fi violat-o pe fiica sa, în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate. Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, la data de 23 iulie, în intervalul orar 23.00-24.00, în timp ce se afla la domiciliul său din comuna Breasta, bărbatul, profitand de absenţa concubinei sale, ar fi întreţinut, prin constrângere fizică şi psihică, un raport sexual cu fiica acesteia, în vârstă de 9 ani, cu care locuia în acelaşi imobil”, a transmis IPJ Dolj. 

Bărbatul a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore, iar, joi, va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

"Totodată, au fost informaţi reprezentanţii DGASPC Dolj, minora împreună cu alţi 4 minori fiind instituţionalizaţi dimineaţa zilei de astăzi”, a mai precizat IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 9 ani, violată de concubinul mamei, în Dolj. Bărbatul de 52 de ani a chinuit-o pe copilă în lipsa femeii