Antena Meniu Search
x

Galerie foto O gimnastă din lotul național, atacată în propria casă cu o pușcă de vânătoare de un tânăr obsedat de ea. „Ne-am trezit sub gloanțe. Dacă eram în picioare ne secera”

Clipe de teroare pentru o sportivă din România. Tânara, medaliată la gimnastică aerobică, a fost victima unui tânăr obsedat de ea. Mirela Frâncu din Comăna de Sus a fost la un pas de moarte, după ce un tânăr din Ticușu Vechi a tras cu arma de vânătoare în locuința tinerei.

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 17:32

Incidentul a avut loc în urmă cu o lună, la primele ore ale dimineții de 24 septembrie. Cazul nu a fost făcut public de anchetatori, relatează reporterul Observator Claudiu Loghin. Agresorul a fost arestat atunci pentru 30 de zile, însă acum este liber.

Și-a terorizat fosta iubită din dragoste

Întâmplarea a devenit cunoscută, după ce familia a povestit pentru Monitorul de Făgăraș clipele de groază prin care au trecut.

"Am trecut prin momente cumplite, nici acum nu ne-am revenit. Ne-am trezit sub gloanțe. Era în jur de ora 5.00 în dimineața de 24 septembrie. Dormeam la acea oră, în cameră cu Mirela. A tras cu carabina în geamuri. Gloanțele au ricoșat în tavan, din care s-au prăvălit bucăți de tencuială peste Mirela în pat. Noroc că eram în pat întrucât dacă eram în picioare ne secera, ne omora. Avem geamurile cu 3 sticle și au oprit gloanțele că altfel ajungeau și la vecini prin oalele cu mâncare. Bucăți din gloanțe au căzut prin pat și prin cameră, lângă fetiță“, a relatat Maria Frâncu, mama sportivei.

Sportiva și agresorul au fost prieteni pentru scurtă perioadă, însă cea dintâi a pus punct din cauza comportamentului tânărului. Lucru care l-a nemulțumit total pe agresor. "În acea noapte, după ce a venit din club, a luat carabina pe care o are și a venit la casa noastră și a tras în geamuri. Am sunat la 112 și am cerut ajutor. Polițiștii au cercetat cazul și l-au arestat. Au adunat gloanțele de prin casă. Și acum am găsit bucăți din acele gloanțe într-un dulap. A zis că a vrut să o intimideze pe Mirela“, a mai spus mama victimei.

Mirela este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Sportiv ,,Cetate Deva“, dar a făcut parte și din lotul național de gimnastică aerobică al României. Agresorul este fiul vitreg al primarului din Ticușu Vechi și este student.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O gimnastă din lotul național, atacată în propria casă cu o pușcă de vânătoare de un tânăr obsedat de ea. „Ne-am trezit sub gloanțe. Dacă eram în picioare ne secera”