Antena Meniu Search
x

Galerie foto O grădiniţă dintr-o comună din Sălaj, inaugurată cu fast de politicieni: 10 oameni s-au înghesuit să taie panglica

O grădiniţă modernizată dintr-o comună din Sălaj a fost inaugurată cu mare fast. Nu mai puţin de 10 politicieni şi autorităţi locale s-au înghesuit la tăiat panglica. La 10 milioane de lei s-a ridicat investiţia de la Cransa. Grădiniţa este considerată ca fiind cea mai mare şi modernă din mediul rural din Sălaj şi nu numai.

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 11:33

Aşa că nu e de mirare că la eveniment au participat vicepremierul Kelemen Hunor, deputatul Seres Dénes, senatorul Kovács Irina, secretarul de stat Bogya Annamária,  liderii județeni ai UDMR, prefectul Dari Toma, doi preoți ortodocși și un pastor baptist, care a ţinut o rugăciune în limba maghiară. Nu au lipsit nici cei trei primari în a căror mandate au avut avut loc lucrările de modernizare.

10 oameni pentru o panglică

Grădiniţa de la Crasna – considerată cea mai mare şi modernă din mediul rural din Sălaj şi chiar din zonă – şi-a deschis larg porţile sâmbătă, atunci când investiţia de 10 milioane de lei a beneficiat de o inaugurare cu mare fast, la care au fost prezenţi şi vicepremierul Kelemen Hunor, deputatul Seres Dénes, senatorul Kovács Irina, secretarul de stat Bogya Annamária sau prefectul Dari Toma.

Noua grădiniţă de la Crasna are nu mai puţin de 8 săli cu spaţiu separat pentru activităţi şi cu spaţiu de dormit, bucătărie proprie, sală de mese şi inclusiv o sală pentru educaţie fizică şi sport, scrie sportulsalajean.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O grădiniţă dintr-o comună din Sălaj, inaugurată cu fast de politicieni: 10 oameni s-au înghesuit să taie panglica