Antena Meniu Search
x

O invenţie SINISTRĂ! Dacă te joci, te GOLEŞTE de SÂNGE!

În timpurile noastre, invenţiile sunt la ordinea zilei, însă unele dintre ele întrec orice limită! Este şi cazul proiectului "Blood Sport"

În timpurile noastre, invenţiile sunt la ordinea zilei, însă unele dintre ele întrec orice limită! Este şi cazul proiectului "Blood Sport"

Gadgetul este un sistem de colectare a sângelui. Jucătorul își pune o perfuzie în braț și începe să se joace. Când controllerul vibrează – lucru care semnifică, de cele mai multe ori, faptul că personajul a primit o lovitură – sistemul se activează și începe să extragă sânge din brațul utilizatorului.

Oricât de ciudat ar suna, scopul Blood Sport este unul nobil. ”Intenția noastră este să dezvoltăm o unitate capabilă să suporte mai mulți jucători simultan, unitate ce va fi plimbată prin țară, la evenimente de gaming la care să se colecteze sânge”, explică creatorii, care au sediul în Toronto, Canada, conform PlayTech.ro.

Sistemul este controlat de o placă de dezvoltare Arduino, care oprește colectarea de sânge înainte ca utilizatorul să fi pierdut prea mult. ”Jucătorii trebuie să-și declare vârsta, greutatea și orice fel de probleme medicale” pentru a nu exista vreun risc.

Cei care se decid să susțină proiectul nu vor primi o versiune de Blood Sport proprie, lucru care mai reduce din îngrijoarea privind acest dispozitiv. În cazul în care proiectul va fi finanțat, dispozitivul va fi lansat în data de 17 martie, odată cu shooterul Battlefield Hardline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O invenţie SINISTRĂ! Dacă te joci, te GOLEŞTE de SÂNGE!