Antena Meniu Search
x
LIVE

Video O jandarmeriţă din Bucureşti, prinsă cu droguri în geantă în timpul unei razii în trafic

O angajată a Jandarmeriei din Bucureşti a fost prinsă cu droguri în geantă, în timpul unei razii în trafic.

De Redactia Observator la 20.11.2023, 21:35
Vezi și

Femeia, sublocotentent al Brigăzii Speciale de Intervenție, se afla într-un taxi alături de o altă persoană, când a fost controlată de poliţişti, în cadrul amplei operaţiuni numită Blocada. Avea în geantă plicuri cu prafuri albe, despre care se bănuieşte că ar fi cocaină. Cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Ce spun poliţiştii 

Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.

Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată,  disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.

Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O jandarmeriţă din Bucureşti, prinsă cu droguri în geantă în timpul unei razii în trafic