Antena Meniu Search
x

Video O judecătoare din Bucureşti nu poate justifica averea de 6 milioane de euro. Schema prin care femeia şi soţul ei ar fi obţinut 5 milioane într-un singur an

6 milioane de euro. este suma pe care un judecător al Tribunalului din Bucureşti nu o poate justifica. Dacă e să calculăm în lei.ar fi vorba despre vreo 30 de milioane, bani care nu se regăsesc în declaraţia de avere. Magistratul nu este la prima situaţie compromiţătoare. A mai fost cercetat de DIICOT în trecut într-un dosar privind credite frauduloase.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 18:13

Vezi și

Este vorba despre Cristina Gabriela Mazilu, acum judecădoare la Curtea de Apel București. În cazul ei, Agenția Națională de Intergritate a observat o diferență semnificativă între veniturile reale și cele declarate, o diferență de șase milioane de euro. În anul 2015 ea a fost cercetată într-un dosar instrumentat de DIICOT,  privind fraude bancare.

Împreună cu soțul ei, a încasat într-un an cinci milioane de euro

Concret, împreună cu soțul ei a reușit să încaseze în perioada 2009-2010 mai bine de cinci milioane de euro din împrumuturi acordate fraudulor unosr clienți falși, clienți care pe care chiar soțul îi ducea personal la bancă și care reușeau doar cu biletiul să obțină credite de nevoi persoanle în valoare de 3 milioane de euro.

Banii erau transferați din conturile băncii direct în conturile a trei firme controlate de Relu Aparaschivei și erau folosiți mai apoi ca avans pentu obținerea unor împrumuturi și mai mari de aproape 9 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O judecătoare din Bucureşti nu poate justifica averea de 6 milioane de euro. Schema prin care femeia şi soţul ei ar fi obţinut 5 milioane într-un singur an