Antena Meniu Search
x

Video O locomotivă care tracta 22 de vagoane încărcate cu motorină a luat foc, în apropierea gării din Oradea. Cauza incendiului

Locomitova unui tren de marfă, care transporta 22 de vagoane încărcate cu motorină, a fost curpinsă de flăcări, în apropierea gării din Oradea. Din fericire, pompoierii au reușit să stingă flăcările înainte, înainte ca acestea să se propage la restul garniturii.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 16:11

Vezi și

Potrivit ISU Bihor, incendiul a fost anunţat, miercuri, la ora 13:57, la locomotiva unui tren de marfă care se deplasa pe direcţia Oradea- Cluj. Compartimentul motor al locomotivei a luat foc în timp ce garnitura, compusă din 22 de vagoane încărcate cu motorină, se afla la aproximativ 200 de metri de gara Oradea. 

Pompierii au reușit să stingă focul, înainte de a se extinde și la restul vagoanelor

Conform ISU Bihor, cauza probabilă a incendiului izbucnit la locomotiva trenului de marfă o reprezintă ”exploatarea necorespunzătoare a unor elemente componente ale generatorului”.

Compartimentul motor al locomotivei a luat foc în timp ce garnitura, compusă din 22 de vagoane încărcate cu motorină, se afla la aproximativ 200 de metri de gara Oradea. 

”La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă echipajele Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială tip ABROLL, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi ambulanţa SMURD a subunităţii. Până la sosirea forţelor de intervenţie, mecanicul a decuplat locomotiva de restul vagoanelor şi a acţionat cu două stingătoare asupra focarelor. Ajunşi în cel mai scurt timp la locul intervenţiei, pompierii militari au reuşit să localizeze rapid incendiul, care se manifesta la compartimentul motor, lichidând complet focarele în jurul orei 14:20”,  informează ISU Bihor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » O locomotivă care tracta 22 de vagoane încărcate cu motorină a luat foc, în apropierea gării din Oradea. Cauza incendiului