Antena Meniu Search
x

Video O mamă din Vrancea şi-a văzut fetiţa doar câteva secunde, după ce a născut; a doua zi, medicii i-au spus că micuţa a murit. Răvăşită de durere, femeia cere explicaţii

Răvăşiţi de durere, doi părinţi din Vrancea cer explicaţii după ce copilul lor a murit la câteva ore după naştere. Spitalul din Focşani - care a deschis una dintre anchetele din acest caz - susţine că bebeluşul ar fi venit pe lume cu o problemă congenitală şi că aceasta ar fi cauza decesului. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 02.02.2024, 14:30

Vezi și

Femeia însărcinată în 40 de săptămâni a fost chemată pe data de 30 ianuarie, conform discuţiilor pe care le-a avut cu medicul său, pentru a se interna şi pentru a naşte.

Copilul a murit la câteva ore după naştere

Cum naşterea naturală, aşa cum fusese stabilită între medic şi pacientă, nu s-a declanşat, au decis spre seară, când au observat că pulsul copilului este neregulat, să îi facă o cezariană. Lucru care s-a şi întâmplat. Imediat după procedură, fetiţa i-a fost dată mamei preţ de câteva secunde, iar medicii i-ar fi comunicat atunci femeii că totul ar fi în regulă.

Peste noapte, însă, cadrele medicale au venit şi au anunţat-o pe mamă că bebeluşul are nevoie urgentă de o transfuzie de sânge, fără să-i ofere însă prea multe detalii.

Pe acelaşi subiect

Anchete după moartea nou-născutului

Dimineaţă, au anunţat-o despre decesul copilului, moment în care familia a început să ceară lămuriri. Nu ar fi primit amănunte cu privire la cauza decesului, iar familia susţine că singura problemă despre care s-ar fi ştiut în timpul sarcinii era faptul că bebeluşul avea cordonul ombilical în jurul gâtului. Părinţii copilului au făcut mai multe plângeri la Parchet, Poliţie şi DSP, o anchetă fiind deschisă şi de conducerea unităţii sanitare, pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat.

Cel mai probabil, trupul copilului va fi supus necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O mamă din Vrancea şi-a văzut fetiţa doar câteva secunde, după ce a născut; a doua zi, medicii i-au spus că micuţa a murit. Răvăşită de durere, femeia cere explicaţii