Antena Meniu Search
x

Video O mașină a corpului diplomatic indian, lovită de trenul București – Brașov în Timişul de Sus. Pasagerii au reuşit să iasă din autoturism în ultima clipă

Incident grav la nivel de trecere de cale ferată în Timişul de Sus. O mașină a corpului diplomatic indian a fost lovită de trenul București - Brașov.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 15:55

Vezi și

Pasagerii au reuşit să iasă din autoturism în ultima clipă. Vehiculul a fost însă distrus în totalitate.

Ce spun oamenii legii

Cu puțin timp în urmă a avut loc un accident, în apropierea stației de cale ferată Timișul de Sus, din județul Brasov.

Un autoturism, care se afla în traversarea platformei feroviare a rămas suspendat, iar un vehicul feroviar, care circula pe relatia Bucuresti-Brasov, l-a surprins și accidentat.

În urma impactului au rezultat doar avarii, nefiind înregistrate victime.

La fața locului se afla direcționată o echipă de cercetare, formată din polițiști specializați, care efectuează cercetari în vederea lămuririi stării de fapt. Surse din anchetă arată că cel mai probabil GPR-ul mașinii nu a funcționat, pentru că vehiculul a încercat să treacă peste linia de cale ferată direct, nu pe la un punct de trecere de nivel. Trenul și-a continuat deplasarea către Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O mașină a corpului diplomatic indian, lovită de trenul București – Brașov în Timişul de Sus. Pasagerii au reuşit să iasă din autoturism în ultima clipă