Antena Meniu Search
x

Video O mașină a luat foc și a ars ca o torță pe Autostrada Soarelui. Coadă de 5 kilometri pe sensul către București

O mașină a luat foc și a ars ca o torță pe Autostrada Soarelui, în apropierea de Fetești, pe sensul de mers către București. Traficul a fost blocat din cauza incendiului, iar coloana de autoturisme s-a întins temporar pe 5 kilometri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.08.2021, 16:49

Vezi și

Update 16:45 - Flăcările au fost stinse, iar polițiștii au permis reluarea circulației. Coloana de mașini s-a pus în mișcare.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism ce se află pe banda de urgență. Nu sunt persoane rănite, acestea au reușit să se autoevacueze. Traficul rutier este oprit pe sensul către București. Intervin pompierii pentru lichidarea incendiului", au transmis, inițial, reprezentanții InfoTrafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mașină a luat foc și a ars ca o torță pe Autostrada Soarelui. Coadă de 5 kilometri pe sensul către București