Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O maşină s-a răsturnat şi a ars până s-a făcut scrum la marginea drumului. Impact violent în Păltinoasa, Suceava

Un autoturism s-a răsturnat şi a luat foc, în urma impactului cu un alt autovehicul, pe un drum din judeţul Suceava. În urma evenimentului, niciuna dintre cele patru persoane implicate nu a fost rănită.

de Redactia Observator

la 24.08.2024 , 16:48

Accident în judeţul Suceava Accident în judeţul Suceava

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă după amiază, pe raza localităţii Păltinoasa, în eveniment fiind implicate două autoturisme. În urma coliziunii, una dintre maşini s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi a luat foc. 

"Din fericire, cele patru persoane implicate în evenimentul rutier nu au fost rănite şi nu necesită îngrijiri medicale", transmite ISU Suceava. Pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului care a cuprins întregul autovehicul.

La faţa locului au acţionat pompierii militari, cu două autospeciale de stingere, cu accesorii pentru descarcerare, şi un echipaj de prim-ajutor, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » O maşină s-a răsturnat şi a ars până s-a făcut scrum la marginea drumului. Impact violent în Păltinoasa, Suceava