Antena Meniu Search
x

O menajeră din Brașov a furat aproape 20.000 de euro din casa oamenilor care au angajat-o. Femeia de 39 de ani a luat banii în tranșe

O femeie de 39 de ani, care lucra pe post de menajeră într-o casă din Brașov, a fost reținută după ce a furat apropape 20.000 de euro din locuința celor care au angajat-o. Păgubiții au constatat că menajera sustrăgea sistematic bani din casetele de valori aflate în locuință, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 15:54

Femeia de 39 de ani a luat banii în decurs de un an, în tranșe
O menajeră din Brașov a furat aproape 20.000 de euro din casa oamenilor care au angajat-o - Shutterstock

Sesizarea privind furtul a fost primită de către poliţiştii braşoveni în data de 6 aprilie, când proprietarul unei locuinţe din comuna Hârseni a reclamat că îi lipseşte o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în imobil.

Femeia fura din casa oamenilor de aproape un an

”Cercetările, pe care poliţiştii le-au efectuat, au stabilit faptul că banii ar fi fost sustraşi în mai multe rânduri, într-un interval de aproximativ 1 an de zile, de către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudicial cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro”, informează, miercuri, oficialii IPJ Braşov.

Conform poliţiştilor, suspecta este o femeie de 39 de ani din aceeaşi localitate. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru furt în formă continuată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O menajeră din Brașov a furat aproape 20.000 de euro din casa oamenilor care au angajat-o. Femeia de 39 de ani a luat banii în tranșe