Antena Meniu Search
x

O ''mică'' atenţie poliţistului, după ce l-a prins băut. Un şofer a vrut să dea 800 de euro şpagă, ca să nu se aleagă cu dosar penal

A vrut să scape cu o mega şpagă! Un șofer prins băut la volan în noaptea de luni spre marți i-a oferit polițistului 800 de euro ca să nu îi deschidă dosar penal. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Vaslui.

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 14:36

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Un agent de poliție din cadrul IPJ Vaslui a sesizat DGA despre faptul că un șofer i-a oferit suma de 800 de euro în legătură cu îndeplinirea unui act contrar îndatoririlor sale de serviciu.

În noaptea de 26 spre 27 decembrie 2022, agentul a oprit în trafic un șofer, pe care l-a testat cu aparatul etilotest, reieșind o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acel moment, șoferul i-a oferit polițistului suma de 800 de euro pentru a nu-i întocmi dosar de cercetare penală, demers refuzat de agent.

Polițistul a înregistrat momentele cu ajutorul aparatului Body Cam din dotare. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpatului, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O ''mică'' atenţie poliţistului, după ce l-a prins băut. Un şofer a vrut să dea 800 de euro şpagă, ca să nu se aleagă cu dosar penal