Antena Meniu Search
x

Video O minoră a încercat să îşi ia viaţa după ce a fost violată de propriul tată ani de zile. Prin acelaşi chin trecea şi sora ei mai mică

Poveste cumplită în judeţul Iaşi. Două copile au fost victimele propriului tată! Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Cele două surori au fost abuzate sexual, bătute şi violate chiar de cel care ar fi trebuit să le îngrijească. Fata mai mare care are 16 ani a îndurat acest coşmar, încă din anul 2019. Şi era pregătită să-şi pună capăt zilelor, numai ca să scape de teroare.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 01.09.2023, 13:58

Vezi și

Violurile au început întâi pe tânăra de 16 ani, în urmă cu 4 ani ar fi fost agresată şi violată pentru prima dată de către tatăl său. În urmă cu aproximativ 2 ani bărbatul ar fi început să i fimeze şi pe copila care are acum 11 ani. La un moment dat fratele mai mare al fetelor ar fi observat ce se întâmplă şi ar fi încercat să stea de vorbă cu tatăl însă acesta l-a bătut.

Mătuşa fetelor a fost cea care a aflat prima de calvarul prin care treceau

Din acel moment copii au fost ameninţaţi cu moartea, motiv pentru care nu au discutat cu nimeni despre ceea ce li se întâmplă. Mama era plecată în străinătate, i s-a părut suspect doar faptul că nu prea era lăsată să stea de vorbă cu copii, dar fiindcă bărbatul nu consuma băuturi alcoolice nu l-ar fi crezut niciodată în stare de aşa ceva. În urmă cu doar câteva zile, fata de 16 ani ar fi luat o pungă de pastile şi ar fi încercat să se sinucidă, ar fi fost văzută de o mătuşă care a luat-o la întrebări şi aşa s-a aflat totul.

Bărbatul, arestat pentru 30 de zile

Ulterior femeia a stat de vorbă şi cu cealaltă copilă de 11 ani şi a aflat prin ce a trecut în tot aceşti ani. Au anunţat-o pe mama fetelor care a venit în ţară şi a depus plângere la poliţie. Între timp, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » O minoră a încercat să îşi ia viaţa după ce a fost violată de propriul tată ani de zile. Prin acelaşi chin trecea şi sora ei mai mică