Antena Meniu Search
x

“Prinţul de tinichea”, un serial – anchetă care va zgudui România, în exclusivitate, la Observator 19

“Prinţul de tinichea”, o anchetă despre bătălia acerbă pentru averea colosală a regelui Carol al II-lea, în exclusivitate , la Observator 19.00

Vezi și

“Prinţul de tinichea”, serialul anchetă în cinci episoade ce va începe în acestă seară, de la ora 19.00, la Observator, prezintă ingineriile financiare şi juridice nebănuite ale lui Paul Lambrino pentru a intra în posesia uneia dintre cele mari averi din România: 50 de castele şi clădiri istorice, şi peste şase sute de kilometri pătraţi de pământ.

În primul episod al anchetei “Prinţul de tinichea”, telespectatorii Antenei 1 vor afla cum Paul Lambrino a cumpărat drepturile succesorale ale Elenei Lupescu, de la moştenitoarea sa Monique Urdărianu, în august, 2001, la Londra contra sumei de 50.000 de dolari.

Documentele, contractele, notificările, sentinţele judecătoreşti şi procesele verbale, aflate în posesia reporterilor Antenei 1 arată că Paul al României a acţionat ca deţinător al contractului de moştenitor al Elenei Lupescu şi NU ca nepot al lui Carol al II-lea.

Nu era încă recunoscut de judecători. Ce spun istoricii, experţii imobiliari, dar şi ce documente juridice se află în posesia jurnaliştilor de la Observator, telespectatorii vor afla în acestă seară, de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » “Prinţul de tinichea”, un serial – anchetă care va zgudui România, în exclusivitate, la Observator 19