Antena Meniu Search
x

Foto Persoana carbonizată, găsită pe bancheta din spate a unei mașini hibrid care a luat foc, în Cluj. Anchetatorii cred că incendiul a fost provocat intenționat

O persoană a fost găsită carbonizată, după ce maşina hibrid în care se afla a luat foc. Incidentul a avut loc în în afara localității Leghia, în apropiere de Huedin, judeţul Cluj. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 06.06.2023, 00:51

Pompierii din Huedin au fost chemați să intervină, luni seara, la un incendiu izbucnit la un autoturism hibrid, în localitatea Leghia, Județul Cluj. În urma incendiului, o persoană a suferit arsuri grave și a fost găsită carbonizată în mașină. Când pompierii au ajuns la locul incendiului, flăcările se manifestau deja generalizat, cuprinzând întregul autoturism. După ce focul a fost stins, în vehicul a fost găsită o persoană carbonizată. Cauza incendiului este subiectul unei cercetări în desfășurare.

Crimă sau sinucidere

Persoana carbonizată se afla pe bancheta din spate a mașinii înmatriculate în județul Cluj. Din primele informații, pare a fi un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani. Locul unde a avut incidentul se află în afara localității Leghia, la cel puțin 500 metri distanță de cea mai apropiată casă. Drumul de câmp duce spre o fermă de capre.

Anchetatorii caută să afle acum cauzele incendiului. O defecțiune la mașină este exclusă. Se crede că focul a fost pus intenționat. Urmează să se stabilească dacă este vorba de o crimă sau sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Persoana carbonizată, găsită pe bancheta din spate a unei mașini hibrid care a luat foc, în Cluj. Anchetatorii cred că incendiul a fost provocat intenționat